VSS-ware
Virtualisatie Partner

VSS-ware is een open en kennisgerichte organisatie met focus op Virtualisatie, Server Based Computing en Web Based Computing. VSS-ware staat bij vele organisaties bekend vanwege de excellente kennis van medewerkers en is als geen ander in staat om onafhankelijk advies te geven over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de diverse oplossingen die op dat gebied voor handen zijn. Naast het geven van advies heeft VSS-ware in de afgelopen jaren een indrukwekkend trackrecord opgebouwd als het gaat om consultancy, projecten en detachering.

De specialisten van VSS-ware beschikken over ruime ervaring in diverse soorten omgevingen en zijn zeer goed gecertificeerd op gebied van Citrix, Microsoft, RES Software en VMware. VSS-ware hecht veel waarde aan een goede partnerrelatie met deze en andere leveranciers.

Wij maken graag werk van de verbetermogelijkheden in uw organisatie. Met onze ideeën hebben we in dat opzicht al veel ondernemers verrast. Maar daar laten we het niet bij. Ook met betrekking tot onze eigen organisatie leggen we de lat hoog. We benutten IT om onze kwaliteit en dienstverlening te verbeteren. 

E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn